S-Kiekko nurin 4-3
Julkaistu: 30.11.2019 00.00

RoKi otti niukan voiton Seinäjoen S-Kiekosta 4-3 (3-1/0-2/1-0) lauantain kohtaamisessa. Isännät aloittivat ottelun ripeästi Elmeri Iivarin viedessä RoKin johtoon ensimmäisellä minuutilla. Iivari iski illan toisen maalinsa reilut 6 minuuttia myöhemmin RoKi karatessa erässä jo 3-0 johtoon. S-Kiekko sai tehtyä kavennusmaalin erän lopussa. Toisessa erässä vieras ei enää ujostellut vaan hallitsi ottelua voittaen erän 0-2. Kolmannessa erässä Juho Sirviö vei kotijoukkueen johtoon, joka piti ottelun loppuun saakka S-Kiekon kovasta painostuksesta huolimatta.

#11 Elmeri Iivari 2+0, #10 Juho Sirviö 1+0, #28 Viljami Kiiskinen 1+0, #19 Niko Karvonen 0+1, #20 Sisu Pokka 0+1, #26 Jimi Lämsä 0+1

#34 Aleksi Kuru 35 torjuntaa

RoKin ja S-Kiekon ottelut jatkuvat heti sunnuntaina klo 11:00 harjoitushalli II.