Hokki parempi maalein 6-3
Julkaistu: 02.11.2019 00.00

RoKi C jäi pisteittä vierasottelussa Kajaanin Hokkia vastaan. Hokki karkasi ensimmäisessä erässä ylivoimaosumillaan 2-0 johtoon. RoKi nousi ennen erän loppua tasoihin lukemiin 2-2. Toisen erän tasaisista kenttätapahtumista huolimatta, erä meni Hokille puhtaasti 3-0. Kolmannessa erässä takaa-ajo tyrehtyi Hokin hieman erikoiseen kuudenteen maaliin. RoKi vahti liimasi kiekon allensa ja peli keskeytettiin - ei maalia. Hetken päästä tilanteesta tuomittiin maali. RoKi kavensi kertaalleen eikä onnistunut hyvästä painostuksesta riippumatta lisäosumiin.

#24 Ville Puotiniemi 2+0, #9.Tuomas Turppa 1+1, #11 Elmeri Iivari 0+2, #5 Konsta Hämäläinen 0+1, #16 Otso Riipi 0+1

#30 Kalle Ovaskainen 20 torjuntaa

Mestiskarsintaottelut jatkuvat 16. ja 17.11 koti-otteluilla KalPaa vastaan. Otteluiden alkamisajankohdat joukkueen kalenterissa.