RoKin loppukiri ei riittänyt
Julkaistu: 06.10.2019 00.00

Edellisviikon kohtaamisesta ei ollut kuin rippeet jäljellä Hokin hallitessa kahden ensimmäisen erän ottelutapahtumia lukemin 1-2 ja 1-3. Kolmanteen erään lähdettiin Hokin johdossa 2-5. Kolmannen erän ensimmäinen kavennusmaali oli Juho Sirviön erinomainen yksilösuoritus. Hokki kuittasi kavennuksen alle minuutissa. Isännät puolestaan kuittasivat Hokin osuman minuutissa lukemiin 4-6, asialla Sisu Pokka. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua Rasmus Pirttiperä toi RoKin maalin päähän. Lopun vyörytyksestä huolimatta lisäosumia ei nähty, joten pisteet matkasivat Kainuuseen.

#11 Elmeri Iivari 2+0, #17 Rasmus Pirttiperä 1+2, #10 Juho Sirviö 1+0, #20 Sisu Pokka 1+0, #19 Niko Karvonen 0+2, #16 Otso Riipi 0+1, #24 Ville Puotiniemi 0+1

#30 Aleksi Kuru 34 torjuntaa

RoKin mestiskarsinta ottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna Diskoksen ja S-Kiekon vieraina. Otteluita voi seurata tulospalvelun kautta.