Hokki taipui kotonaan
Julkaistu: 29.09.2019 00.00

Lauantainen tappio KalPalle oli pyyhitty pois mielistä RoKi C ottaessa vierasvoiton Kajaanin Hokista lukemin 3 - 5 (1-0/0-3/2-2). Ensimmäisessä erässä Hokki sai ainoasta ylivoimastaan iskettyä johto-osuman. Toisessa erässä puolestaan RoKi latoi kolmeen minuuttiin kolme maalia erän loppupuoliskolla. RoKi lisäsi johtoaan kolmannen erän alussa 1-4 lukemiin Rasmus Pirttiperän osumalla. Seuraavat kaksi maalia teki puolestaan Hokki kaventaen tilanteen lukemiin 3 - 4. Isännät ottivat aikalisän erän loppuun ja maalivahdin pois, joka puolestaan avasi Elmeri Iivarille ja Tuomas Turpalle avoimen kaistan syötellä keskenään kiekko tyhjään maaliin.

#9 Tuomas Turppa 1+2, #11 Elmeri Iivari 1+1, #24 Ville Puotiniemi 1+1, #19 Niko Karvonen 1+1, #17 Rasmus Pirttiperä 1+0, #20 Sisu Pokka 0+1, #16 Otso Riipi 0+1, #28 Viljami Kiiskinen 0+1

#30 Kalle Ovaskainen 40 torjuntaa

RoKi C seuraava ottelu on sunnuntaina 6.10 Lappi Areenalla kisahallissa klo 12:10 Kajaanin Hokkia vastaan.