KalPa otti voiton
Julkaistu: 28.09.2019 00.00

Vierailu Kuopiossa päättyi 8-4 (3-1/2-0/3-3) tappioon KalPalle. Isännät karkasivat 3-0 johtoon reilun 12 peliminuutin jälkeen. Vieraiden aikalisä ja ylivoima kavensivat lukemat 3-1 tilanteeseen. RoKille tarjottiin ylivoimaa parin minuutin päästä uudestaan, tolppa kilahti kerran eivätkä lukemat muuttuneet. Koko ottelussa isännät ottivat 10 kaksiminuuttista, joista RoKi pystyi hyödyntämään kaksi. Toinen erä meni isännille vielä 2-0. Kolmannen erän alkuun hattutempun tehnyt Rasmus Pirttiperä kavensi illan toisella osumallaan tilanteeksi 5-2. Illan kolmannen Pirttiperä laittoi maaliin ajassa 47:47. Erän loppuun Viljami Kiiskinen lisäsi RoKin maalimäärän neljään osumaan. RoKin vieraspelit jatkuvat sunnuntaina Kajaanin Hokkia vastaan klo 14:30.

#17 Rasmus Pirttiperä 3+0, #28 Viljami Kiiskinen 1+0, #26 Jimi Lämsä 0+1, #19 Niko Karvonen 0+1, #11 Elmeri Iivari 0+1, #9 Tuomas Turppa 0+1