RoKille revanssi Hermeksestä
Julkaistu: 14.09.2019 00.00

RoKi C kuittasi viikon takaisen jatko-aikatappion Hermekselle luvuin 3 - 5 (1 - 1/ 2 - 4/ 0 - 0) Kokkolassa. Hermes meni toisen erän alussa reilun minuutin sisällä kahden maalin johtoon, mutta RoKi katkaisi Hermeksen karkumatkan tylysti. Kahdeksan minuuttia Hermeksen maalista Sisu Pokka ja Niko Karvonen veivät alle minuutissa ottelun tasoihin. Vieraiden vauhti ei tähän hyytynyt vaan Jimi Lämsä ja toistamiseen Sisu Pokka kasvattivat RoKin johtoa. Kolmas erä oli jäähyjen osalta haastava, RoKi hyydytti Hermeksen neljä kahden minuutin ylivoimaa ja vei pistepotin ansaitusti mennessään.

RoKin Mestiskarsintasarja jatkuu sunnuntaina OS Salamoita vastaan Oulussa klo 13:45. Ottelua voi seurata tulospalvelun kautta.

#20 Sisu Pokka 2+1, #26 Jimi Lämsä 2+1,#19 Niko Karvonen 1+0, #24 Ville Puotiniemi 0+2, #14 Anttu Takkunen 0+1, #11 Elmeri Iivari 0+1, #9 Tuomas Turppa 0+1, #5 Konsta Hämäläinen 0+1