Pantterit voittooni paikallisottelussa
Julkaistu: 09.02.2019 00.00

RoKin ja Napapiirin Panttereiden ensimmäinen kohtaaminen keräsi perjantaina katsomoon sarjan suurimman yleisömäärän. 125 silmäparia oli kannustamassa omiaan. Pantterit menivät ensimmäisessä erässä 0-4 karkumatkalle, erän loppupuolella isännät pääsivät kaventamaan lukemiin 1-4. Erätauko toi toiseen erään sisuuntuneen kotijoukkueen, erä päättyi 3-5 lukemiin. Kolmannessa erässä RoKi pääsi kaventamaan maalin päähän 4-5, kaksi minuuttia myöhemmin Pantterit lisäsivät johtoaan 4-6. Takaa-ajo johti vielä 5-6 kavennukseen, seuraavat kaksi maalia meni Panttereille ja lopputulokseksi 5-8 (1-4/2-1/2-3).

#10 Niklas Lukkarila 1+3, #9 Tuomas Turppa 2+1, #18 Juho Sirviö 1+1, #11 Elmeri Iivari 1+0, #28 Viljami Kiiskinen 0+1, #24 Ville Puotiniemi 0+1

#33 Miska Mäkitalo 20 torjuntaa, #34 Aleksi Kuru 9 torjuntaa

Koti-ottelut jatkuvat seuraavana viikonloppuna. Lauantaina klo 17:10 ottelulla IPK/KK-81 vastaan ja sunnuntaina klo 14:30 Ahmat/Kärpät Akatemiaa vastaan. Molemmat ottelut pelataan kisahallissa.