Ilmoittaudun mukaan G-junioreihin (2010 syntyneet)
Julkaistu: 09.08.2017 00.00

Ilmoittaudun mukaan G-junioreihin (2010 syntyneet)

RoKin G-juniorijoukkue on seuran ensimmäinen ikäkausijoukkue ja se koostuu 2010 syntyneistä pelaajista. Osa pelaajista on ollut mukana RoKin järjestämässä kiekkokoulussa, mutta mukaan mahtuu myös uusia kiekkoharrastusta aloittelevia pelureita. G-junioreissa opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. G-juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

G-juniorivaiheessa kaikilla pelaajilla tulee olla täysi pelivarustus: hokkarit, polvisuojat, alasuojat, housut, hartiasuojat, kyynärsuojat, kaulasuoja, ristikollinen kypärä, hanskat sekä maila.

G-juniorijoukkueen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti pelaajien vanhemmat. Mikäli sinulta löytyy kypärä, luistimet, maila sekä luistelutaitoa (ei vaadi peli- tai valmennuskokemusta) lisäksi osaat heittäytyä mukaan lasten maailmaan, leikkeihin ja peleihin, niin tule mukaan ohjaajaksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjajaa ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Kaikki ohjaajat saavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen sekä tunnukset Jääkiekkoliiton materiaalipankkiin.

**Kustannusarvio:

  • 36 pelaajaa
  • Toimintakausi: syyskuu - huhtikuu
  • Hinta: 200 € syyskausi, 150 € kevätkausi
  • Toiminta: harjoitukset koko kauden ajan 2 x vko
  • Kolme turnausta ja kauden päätösleiri
  • Hintaan kuuluu Leijonaliigan pelipassi, leijonapaita (uusille) ja seuran jäsenmaksu 35 € pelaaja


Yhteystiedot:

Joukkueen vastuuvalmentaja: Ilari Sainio, ilari.sainio@pp.inet.fi p.040-8227078

Rovaniemen Kiekko ry: Taitovalmentaja Heikki Kemppainen, heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi p. 040-7262070

Seuran uusimmat