Kauden sarjapelit pelattu
Julkaistu: 25.03.2018 00.00

Kauden sarjapelit pelattu

Sarjakausi käynnistyi 8.10.2017 kotiturnauksella ja päättyi 25.3.2017 kotiturnaukseen. Kauden aikana joukkueella oli 15 turnausta, joista 8 oli joukkueen järjestämiä. Pelillisesti molemmat joukkueet (sininen ja keltainen) pelasivat aktiivista ja hyökkäävää kiekkoa. Pelaajia kierrätettiin tasaisesti eri pelipaikoilla mikä aiheutti välillä sen, että vastustajien vastahyökkäykset olivat ajoittain myrkkyä. Harjoituksissa pienpelit olivat tuttu näky mistä osaltaan kiitos vahvaan kaksinkamppailuvoimaan. Kauden edetessä joukkue yhtenäistyi ja joukkuekaverien kannustaminen ja yhteen hiileen puhaltaminen lisääntyivät. Alkukauden yksin pelaamiset vähenivät ja loppukaudesta pelattiin enemmän joukkueena.

Kaiken kaikkiaan joukkueen toiminta on ollut hyvää mistä iso kiitos osaaville ja ammattitaitoisille toimihenkilöille, jotka ovat hyvänä esimerkkinä myös muille vastaavissa "kasvatusrooleissa" toimiville. Lisäksi kahdeksan kotiturnauksen toimitsijatehtävät sitoivat toimintaan myös pelaajien vanhempia, jotka suoriutuivat tehtävistään mallikkaasti. Joukkue liikuttaa ja vaikuttaa isoon joukkoon ihmisiä; Toimihenkilöt, pelaajat ja heidän vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, tutut ja tuttavat. Iso perhe, joka tasapainoilee hienosti arjen kiireiden keskellä kuskaten, kustantaen, talkoillen ja kannustaen.

Tilastojen valossa sarjakausi näytti seuraavalta (sininen+keltainen):

Otteluita 60
Voittoja 49
Tappioita 6
Tasapelejä 5
Tehdyt maalit 343
Päästetyt maalit 105
Maaliero 238
Pisteitä 152
Pisteitä/ottelu 2.53


Linkki sarjan otteluohjelmaan ja tuloksiin: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Joukkueen kausi jatkuu vielä harjoitusten merkeissä ja kauden päättäjäisiä vietetään huhtikuun puolessa välissä Oulussa jääkiekkoa pelaten Kärppien kutsumana: http://www.gameresultsonline.com/oulun-karpat/lind...

Kuvia sarjakauden päätösturnauksesta:


Seuran uusimmat