Hokki isolla jäällä parempi
Julkaistu: 27.01.2018 00.00

D1 lähti hakemaan revanssia Kajaanin Hokista, hyvän harjoitusviikon päätteeksi. Vieraat saivat kuitenkin todeta isännät paremmaksi 10 - 6 (5-2 / 5-4). Ottelu alkoi jo aiemman koetun mallin mukaisesti RoKin mennessä 0-1 johtoon vajaan kahden minuutin pelaamisen jälkeen. Kolme ja puoliminuuttia avausmaalista Hokki tasoitti. Erän toisella puoliskolla kaksi metriä kotikaukaloa leveämpi peliareena alkoi näyttämään puolensa. Hokki hallitsi suuremman tilan vieraita paremmin ja pystyi kääntämään peliä nopeammin. Erä Hokille 5 - 2. Toisessa erässä Hokki karkasi jo tavoittamattomiin iskiessään 10 - 2 maalin ajassa 35:59. Seuraavasta neljästä maalista vastasi puolestaan RoKi.

#68 Emil Karjalainen 3+2, #74 Niklas Lukkarila 1+1, #29 Tuomas Turppa 1+0, #11 Elmeri Iivari 1+0, #10 Otso Riipi 0+1, #91 Anttu Takkunen 0+1