Parempaa peliä - ei pisteitä
Julkaistu: 19.11.2017 00.00

Vierailu Kainuussa ei avannut RoKin pistetiliä, vaikkakin otteluiden alut olivat vieraiden hallintaa. Ensimmäisessä kohtaamisessa RoKi karkasi kahdeksannella peliminuutilla jo 1-3 johtoon. Hokki ei tästä säikähtänyt vaan teki seuraavat 6 maalia. Koko ottelu Hokille 14 - 4 (7-4/7-0).

Toiseen otteluun pukukopissa laadittiin uudet suunnitelmat, jotka purivat edellistä ottelua paremmin Hokin peliin. RoKi meni ensimmäisellä minuutilla johtoon, jonka jälkeen Hokki päästettiin pienelle karkumatkalle. Aikalisän jälkeen eroa kurottiin umpeen 4-3 tilanteeseen asti, josta Hokki paineli toistamiseen karkuun. Toisen erän tasaisesta pelistä ja hyvistä otteista huolimatta, eroa ei enää saatu kiinni. Selvä voitto Hokille numeroin 14 - 6 (11-3/3-3). Ottelua pystyttiin ajoittain hallitsemaan ja haastamaan Hokkia hyvin, voitot tosin edellyttävät ehjää täyttä 50 minuuttista.

RoKin ottelut jatkuvat lauantaina 25.11 Lappi Areenalla klo 13:15 ja 17:45, jolloin vastassa on Kärpät valkoinen.