Runkosarja päättyi Kuusamossa
Julkaistu: 13.02.2017 00.00

RoKin joukkue valmistautui ensimmäiseen otteluunsa ottamalla kunnon alkulämmöt Kuusamon jäähallin pihapiirissä kapteeni Marika Ahon komennuksessa. Tavoitteena oli olla pitkän automatkan jälkeen täysin hereillä heti ensimmäisen pelin alussa, jossa RoKia vastaan luisteli TIHC.

Pelin alku oli kaikesta huolimatta täysin vastustajajoukkueen näytöstä. Runsaan 5 minuutin pelin jälkeen taululla oli jo 2-0 lukemat TIHC:lle ja lisämaaleihinkin oli hyvä mahdollisuus.

Pelin edetessä RoKi otti selvän hallinnan peliin pyörittäen kiekkoa pitkiä jaksoja vastustajan päädyssä. RoKin avausmaali tuli ensimmäisen erän loppupuolella Tiina Siitosen mailasta. Hienon esityön maaliin teki Jenna Pirttijärvi, joka palkittiin tsemppipelaajan palkinnolla.

Toisessa erässä TIHC vetäytyi täysin puolustuskannalle ja RoKi hallitsi kiekollista peliä melko suvereenisti. Runsaista paikoista huolimatta kiekkoa ei kuitenkaan saatu upotettua vastustajan maalivahdin selän taakse, joten loppulukemiksi jäi RoKin katkera tappio 2-1. Tappio oli RoKin ensimmäinen tällä kaudella.

Toiseen peliin vastaan asettui kotijoukkue PaKa, joka oli ottanut turnauksen ensimmäisessä pelissä 3-0 voiton TIHC:sta. RoKin aloitus oli todella vahva: runsaan 10 minuutin pelin jälkeen taululla komeili 3-0 johtolukemat. Erän lopulla PaKa pääsi kaventamaan ottelun lukemiin 3-1.

Toiseen erän alussa RoKi teki neljännen maalinsa. PaKa ei antautunut helpolla, vaan vastasi kahdella nopealla maalilla. Aivan loppuun saakka rynnistys ei riittänyt, vaan pelin loputtua taululla komeilivat RoKin voittolukemat 4-3.

Rokin maaleista vastasivat Marjut Vähäsöyrinki, Jenna Pirttijärvi, Janika Pitkälä sekä Johanna Pihlajamaa, joka pokkasi tsemppipelaajan palkinnon.

Naisten harrastesarjan runkosarjan voittaja järjestää 1.4. lopputurnauksen, jossa ratkeaa Pohjois-Suomen harrastenaisten mestaruus. Laser HT:llä on vielä kaksi peliä jäljellä. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että Laser HT vie runkosarjan voiton ja RoKi tippuu kakkoseksi, jolloin mestaruusturnaus järjestetään Oulunsalossa.