Harrastenaisten hyvä pelivire sai jatkoa
Julkaistu: 02.11.2016 00.00

Rovaniemellä 29.10. pelattuun turnaukseen saapuivat Harrastenaisten vieraiksi uusi tulokas Laser HT sekä TIHC, joka on hallinnut naisten harrasteliigaa edellisten kausien aikana.

Ensimmäisessä pelissä kotijoukkue RoKi kohtasi TIHC:n, joka aloitti ottelun vahvalla painostuksella. Vähitellen RoKi sai kuitenkin käännettyä pelin toiseen päätyyn ja avausmaali napsahti vastustajan verkkoon ensimmäisen erän puolessa välissä Hennariina Syrjän mailasta. Muutamaa minuuttia myöhemmin RoKin Mira Räisänen pääsi sivaltamaan alivoimamaalin.

Toisessa erässä kotijoukkueen Marika Aho, Jenna Pirttijärvi sekä Johanna Pihlajamaa osuivat kukin kerran. Kaksi maaleista tehtiin ylivoimalla. RoKi nappasi 5-0 voiton, mikä ei kuitenkaan kuvaa TIHC:n vaarallisuutta: RoKin maalissa kolmannen ottelunsa pelannut Mette Mäkitalo sai tehdä kunnolla töitä, jotta nollapeli oli mahdollinen. Tsemppipelaajan palkinnon sai ensimmäisessä ottelussa Marika Aho.

Toinen RoKin ottelu oli reipasvauhtista vääntöä Laseria vastaan, eikä jäähyiltä vältytty. RoKi avasi maalitilin Jenna Pirttijärven yksilösuorituksella ylivoimatilanteessa heti ensimmäisen peliminuutin jälkeen. Ensimmäisessä erässä Laser karkasi 1-2 –johtoon, mutta toisella puoliajalla RoKi tasoitti tilanteen Hennariina Syrjän maalilla. Laser meni uudelleen johtoon pelin loppupuolella ylivoiman aikana, mutta vain 22 sekuntia ennen pelin päättymistä Elsi Pirttijärvi onnistui tasoittamaan ottelun. Peli päättyi 3-3 –tasapeliin. Toisessa ottelussa tsemppipelaajan palkinnon pokkasi Mira Räisänen.

Laserin ja TIHC:n välinen ottelu päättyi Laserin 3-2 –voittoon.