ROKI, Lämärit ja TIHC tiivistävät yhteistyötään
Julkaistu: 23.03.2017 00.00

ROKI, Lämärit ja TIHC tiivistävät yhteistyötään

Meri-Lapin seurojen kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi RoKi jatkaa tulevalla kaudella valmennusyhteistyötä myös Kittilän Palloseuran kanssa. Lisäksi Rovaniemen Kiekko neuvottelee parhaillaan valmennusyhteistyöstä myös muiden seurojen kanssa.

Nyt julkaistavan yhteistyön pohjana on viime kauden aikana Lämäreiden ja TIHC:n tekemä esisopimus, jota on hyvässä hengessä rakennettu eteenpäin yhdessä myös RoKin kanssa. Tulevan yhteistyön avulla alueen pelaajille voidaan tarjota kovia pelejä TIHC:n, Lämäreiden tai Rokin joukkueissa.

Kemiin perustetaan A-junioreiden Mestis-joukkue, jossa pelaavat Lämäreiden, TIHC:n ja Rokin vuosina 1996-1999 -syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa Kemissä nimellä Roki/Lämärit ja tekee tiivistä yhteistyötä Tornion ja Rovaniemen miesten edustusjoukkueiden välillä. TIHC pelaa miesten edustusjoukkueella II divisioonassa tai Suomisarjassa. Rovaniemellä Roki Hockey jatkaa Mestiksessä ja pääosin A-juniori-ikäisistä koostuva Roki Rebels pelaa miesten II divisioonassa.

Yhteistyötä tehdään myös muissa ikäryhmissä. B-junioripelaajat Kemistä ja Torniosta voivat pelata Rovaniemellä oman ikäluokkansa joukkueessa. Kemi-Tornio –alueen C-juniori-ikäisten joukkueet ja sarjatasot varmistuvat kevään aikana. Rovaniemellä Rokin joukkue tavoittelee paikkaa C:n SM-karsinnoista ja yksi joukkue Kemi-Torniosta ilmoitetaan C1-Mestiskarsintaan. Joukkueiden välillä voidaan kauden aikana tehdä pelaajasiirtoja, mikäli tähän on tarvetta

Yhteistyöllä turvataan joukkueiden toimintaa eri ikäryhmissä kaikissa kolmessa seurassa. Näin saadaan vahvistettua myös lappilaista pelaajapolkua.

Klikkaa isommaksi seurojen yhteinen tiedote kokonaisuudessaan:

http://rovaniemenkiekko.fi/materiaalipankki/?download=11601

Seuran uusimmat