Roki B kohtasi viikonloppuna sarjan kärkijoukkueet
Julkaistu: 09.03.2017 00.00

Viikonloppun aikana RoKi B pelasi kaksi ottelua. Vastassa olivat sarjan 1. Diskos Jyväskylästä ja 3. KOOVEE Tampereelta. Lauantaina pelattiin KOOVEE:tä vastaan. Peli oli vauhdikasta ja fyysistä. Vieraat saivatkin hyvän painostuksen myötä ottelun avausmaalin. Sen jälkeen alkoi onnistumisia syntymään vieraiden päässä. Lauri Nevala toi joukkueen tasoihin, Santeri hanska upotti hienolla laukauksella 2 miehen ylivoimalla luvuiksi 2-1 ja Riku Helin onnistui ohjaamaan kiekon hienosti ylivoimalla aivan erän loppuun. Toiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 3-1 johdossa. Toinen erä alkoi aktiivisesti ja siitä palkinnoksi 4-1 maali jonka Ville Waara loi itse taidokkaasti käyttäen KOOVEE puolustajan polvisuojia syöttöseinänä. Tämän jälkeen KOOVEE vaihtoi maalivahtia. Peli tasottui ja hieman huolimatonta tekemistä oli ilmassa, jäähyjä tuli runsaasti ja KOOVEE pääsi koko ajan paremmin peliin mukaan. Kova kiri ei riittänyt vieraille ja kotijoukkue voitti pelin 4-3. Päivän hahmona oli Tommi Ronkainen ottaen 61 torjuntaa.

Sunnuntaina vastaan luisteli Diskos jonka tiedettiin jo lähtökohtaisesti olevan tämän sarjan parhaimpia joukkueita. Kuten oletetusti Diskoksen pelaajat luistelivat, loivat paikkoja ja olivat vahvoja puolustuspäässä. Pienet virheet kostautuivat rankasti ja vierasjoukkue pääsi ensimmäiselle erätauolle 1-3 johtoasemassa. Rokin ainoan maalin teki Roni Kurkinen hienolla laukauksella viivasta. Toinen erä naudatti samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Diskos käytti tehokkaasti maali paikat ja erätauolle siiryttiin 2-6 lukemin. Kotijoukkueen maalista vastasi Pekka Hartikainen. Kolmanteen erään lähdettäessä teemana oli rentous omassa tekemisessä ja nauttiminen pelaamisesta jonka myötä ote siirtyi kotijoukkueelle. Kiri ei riittänyt ja ottelu päättyi 4-8.

Tulevana viikonloppuna joukkue matkaa Saipan ja Jukureiden vieraaksi.