B aloitti mestiskarsinnat vierasvoitoilla
Julkaistu: 04.09.2016 00.00

Lauantain ottelussa Iisalmessa IPK kaatui maalein 4-6. Rokin tehokkaimpana oli kolme maalia viiimeistellyt Pekka Hartikainen.

Sunnuntaiksi Pohjois-Savosta siirryttiin Kainuuseen. Tasainen Hokki ottelu päättyi myös samoihin 4-6 lukuihin. Roki nousi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon ajassa 56.10 Lauri Nevalan toisella kolmannen erän maalilla.

Päävalmentaja Gleb Starobinets oli tyytyväinen kuuteen pisteeseen. - Lauantain ottelu oli meille haastava, kuten kauden ensimmäiset ottelut usein ovat. Lähdimme parantamaan omaa peliämme sunnuntaiksi. Viikonlopun oppi meille oli se, että pidetään homma yksinkertaisena silloin kun vaikeaa. Maltti oli valttia ja Hokki ottelun kolmannessa erässä pelkistetty pelimme tuotti meille lopulta voiton.

Seitsemän joukkueen Mestikarsintalohkossa pelataan 24 kierrosta. Karsintasarja päättyy joulukuussa. Lohkon ykkönen jatkaa keväällä kauttaan alemmassa SM-sarjassa, seuraavat kaksi Mestiksessä ja loput Suomisarjassa. Kuuden pisteen myötä Roki johtaa avausviikonlopun jälkeen omaa Mestiskarsintalohkoaan. Tulevana viikonloppuna Rovaniemelle saapuu Jokipojat, jota vastaan pelataan lauantaina sekä sunnuntaina.