Naiset tähtäävät SM-sarjaan kaudella 2017-2018
Julkaistu: 15.02.2017 00.00

Naiset tähtäävät SM-sarjaan kaudella 2017-2018

Roki Naiset tähtäävät Naisten SM-sarjaan kaudella 2017-2018. Tavoite ei ole tuulesta temmattu, vaan se on asetettu jo kaksi vuotta sitten kun kolmen vuoden projekti pistettiin käyntiin. Tämän hetken pelaajisto on osoittanut sekä itselleen että muille, ettei tavoitteen saavuttaminen ole mahdotonta. Kapea rosterimme kaipaa kuitenkin pelaajia, jotta tavoite saavutetaan. Emme etsi pelkästään pelaajia, jotka haluavat olla nostamassa joukkueen SM-sarjaan, vaan pelaajia jotka ovat valmiita myös pelaamaan sitä. Olemme rakentaneet joukkueen tukiverkostoa sekä mahdollistaneet tavoitteellisen kilpa- ja huippu-urheilemisen Rovaniemellä naiskiekkoilun osalta.

Tule opiskelemaan ja pelaamaan Rovaniemelle. Rovaniemeltä löytyy Ounasvaaran Urheilulukio, Lapin Urheiluopisto, Lapin ammattiopisto, Lapin matkailuopisto, Lapin ammattikorkeakoulu, Lapin Yliopisto ja jääkäriprikaati. Kyseiset oppilaitokset mahdollistavat opiskelun ja urheilun yhdistämisen Lapin urheiluakatemian ansiosta. Tämän hetkisestä joukkueesta 14/18 pelaajaa omistaa akatemiaurheilijan statuksen. (3 urheilulukiossa, 1 lukiossa, 2 ammattilukiossa, 2 LPTllä, 3 ammattikorkeakoulussa, 1 yliopistossa, 2 muualla) 200 e lukukausimaksulla akatemiaurheilijalle kuuluvat:

  • Aamuharjoitukset kolmesti viikossa
  • Testauspalvelut
  • Fysioterapia-/hierontapalvelut
  • Terveydenhoitopalvelut
  • Ravitsemusvalmennus
  • Psyykkinen valmennus
  • Taito- ja voimavalmennus
  • Kulkukortti Urheiluopiston liikuntahalliin ja uimahalliin
  • Alennetut ruokailuhinnat Santasport ravintolaan (aamupala, lounas, päivällinen)

Tarjoamme pelaajalle loistavat olosuhteet harjoittelulle, pelaamiselle ja yksilölliselle kehittymiselle. Naisjoukkueen lisäksi tyttö- ja naispelaajilla on mahdollista seurassamme harjoitella sekä pelata poikien C ja B-joukkueissa. Autamme mielellämme asunnon etsimisessä ja käytännön järjestelyissä. Lukioon tuleville takaamme myös tuen arjen askareisiin ruoanlaitosta pyykinpesuun sekä kauppareissuihin.

RoKi naisten viikko-ohjelma:

Ma IP jää (kaikki iltajäät sisältävät oheisen ja loppuverryttelyn)

Ti AP aamujää (henkilökohtainen taito) IP oheinen

Ke AP aamujää (henkilökohtainen taito) IP Jää

To AP aamujää (henkilökohtainen taito) IP Jää

Pe Palauttava

La Peli tai oheinen

Su Peli tai Lepo

Hae nyt, akatemian pääsykokeet lukio/ammattikoululaisille 20.4.2017 jonka yhteydessä järjestetään illalla naisten harjoitukset.

Naisten Try Out leiri 10-11.6.2017

Video RoKi naisten arjesta:


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

RoKi naiset päävalmentaja/ akatemia jääkiekkotytöt vastuuvalmentaja Sofia Pohjanen: sofia.pohjanen@rovaniemenkiekko.fi puh. 040-1645729

RoKi Naiset joukkueenjohtaja Kari Laitila: maalausliike.laitila@co.inet.fi puh. 0400-393 410

Lapin Urheiluakatemia

Seuran uusimmat