Naiset flunssan kourissa vieraspelireissulla
Julkaistu: 07.12.2016 00.00

Viikonlopun pelit saatiin pelattua, vaikkakin flunssan kourissa. Lauantai vietettiin Kuusankoskella. Ensimmäisestä maalista vastasi kotijoukkue Puhti. Sinivalkoisten kova paineistus tuotti tasoitusmaalin ajassa 14:43 kahden pelaajan ylivoimalla. Kapi Karppinen saa siirtää irtokiekon rauhassa maalin nurkilta häkkiin, esityön tekivät Lintta Sirviö ja Lellu Pekkala. Vajaa minuutti edellisestä ajassa 15:22 ylivoiman jatkuu ja RoKi rokottaa. Pyöritys tuottaa tulosta, kun Iida Ruokamo syöttää Arppa Ojalle, jonka poikkisyötön Jamppa Jatkola iskee varmasti verkon perukoille. Erätauolle päästiin lukemissa 1-2.

Toisen erän alkupuolella RoKi iskee kaksi maalia Jamppa Jatkolan ja Ira Kumpulan osumilla ja pohjoisen vieraat tuntuvat menevän menojaan. Molemmat maalit syötti Kapi Karppinen. Erän puolivälissä Puhti kuitenkin kaventaa erätaukotulokseksi 2-4.

Kolmas erä on edelleen RoKin varmaa hallintaa ja ainoista maaleista vastaakin vierasjoukkue. Ajassa 46:16 Samppa Kontiosalo lataa kiekon reppuun Jamppa Jatkolan ja Ela Lahtelan syötöistä ja pari minuuttia myöhemmin (48:45) on Elan vuoro lätkiä kiekko varmasti längistä maaliin ja sinetöidä RoKin 2-6 -voitto. Syöttöpisteet Jampalle ja Sampalle.

Sunnuntain peliin flunssa-aalto pahenee ja selvästi jalka alkaa painaa. Ottelu Jää-Tiikereitä vastaan Mäntsälässä sai karmean alun. Kuuden sekunnin pelin jälkeen mäntsäläläiset iskevät heti kiekon RoKi-verkkoon. RoKi ei onnistu omissa paikoissaan, mutta ennen erätaukoa Jää-Tiikerit iskee vielä toisen kerran kiekon ohi Jude Laitilan. Erätauolle lähdetään siis lukemissa 2-0.

Toiseen erän ainoasta maalista vastaa kotijoukkue. Kolmannessa erässä RoKi yrittää vahvasti nousta peliin mukaan. RoKi-kavennus nähdäänkin ylivoimalla ajassa 45:42. Jamppa lataa kiekon viivan tuntumasta ohi mäntsäläläisveskarin Elan syötöstä. RoKi yrittää vielä hyvissä ajoin kavennusta ilman maalivahtia, mutta Jää-Tiikerit saa iskettyä voittomaalin 4-1 tyhjään maaliin.

Puhti - RoKi 2-6
Jää-Tiikerit - RoKi 4-1