RoKi F2 sai hurjasti kokemusta Kalevan Tulevaisuuden tähdet-turnauksesta
Julkaistu: 04.04.2017 00.00

RoKi F2 sai hurjasti kokemusta Kalevan Tulevaisuuden tähdet-turnauksesta

RoKi F2 osallistui turnaukseen kolmella joukkueella (klikkaamalla joukkueen nimeä näet kokoonpanon sekä pelitulokset)

RoKi Keltainen
RoKi Sininen
RoKi Valkoinen

Turnaus tarjosi äffille erittäin kovatasoisia pelejä. Turnauksen taso oli todella kova!

Turnauspäivä oli kaikkine tunteiden kirjoineen hieno. Välillä tuli kyynel harmituksesta, välillä puolestaan itkettiin onnesta. Laajalla rintamalla nähtiin taitavia yksilösuorituksia ja loppupelit olivat varsinaista thrilleriä - raivopäistä taistelua viimeiseen sekuntiin! Joukkueen yhteishenki pysyi myös erinomaisena koko pitkän ja raskaan päivän. Pelien jälkeen käytävillä nähtiin nauravia ja hippaa leikkiviä poikia!

Turnaus oli erittäin opettavainen ja pojat saivat kokemusta nopeammasta ja fyysisemmästä pelityylistä - joka ikinen hetki piti antaa itsestään 100% tai se kostautui välittömästi. Kyyti oli välillä jäätävän kylmää, mutta vastavuoroisesti voitot maistuivatkin sitten erityisen makealle ja niistä otettiin kaikki ilo irti!

Tässä vielä muutamia yleisiä huomioita peleistä ja asioita joissa vastustajat olivat vielä pari askelta RoKin poikia edellä:

Kamppailuvoima. Alkupeleissä etenkin oli huomattavissa, että RoKin pojat hieman arkailivat kaksinkamppailuissa eivätkä menneet mieheen kiinni ihan niin kovaa kuin vastustaja teki. Pelin fyysisyys oli kovempaa kuin mihin Lapin Leijonaliigassa on totuttu. Alun arkailu kuitenkin unohtui loppupeleissä ja loput päivän otteluista olivatkin jo todella periksiantamatonta sekä kovaa kamppailua RoKin pojilta.

Maalineduspelaaminen. Vastustajat siivosivat oman maalinedustansa hienosti ja Rokin pojat eivät juuri päässeet maalin edessä juhlimaan, vaan töitä oli tehtävä kovasti jos meinasi päästä maalivahdin kanssa vastatusten. Toisessa päässä kiekko viipyi useaan otteeseen RoKin maalin edessä liian pitkään ja vastustaja survoi siitä monta maalia RoKin verkkoon.

Joukkuepelaaminen. Peli meni RoKin pojilla ajoittain kiekon kuskailuksi ja syötöt meinasivat unohtua välillä kokonaan. Toki yleisö sai nauttia myös todella hienoista pelikuvioista ja taidokkaista syötöistä, mutta niitä olisi kaivattu Oulussa paljon enemmän.

Tästä on hyvä jatkaa! Hieno kausi RoKi F2-joukkue! Pääsiäiseen asti vielä treenaillaan ja sitten siirrytään muihin kuvioihin ;)



Seuran uusimmat