Ajankohtaisia asioita
Julkaistu: 17.01.2017 00.00

Ajankohtaisia asioita

Viikolla 3 ei ole torstaina harjoituksia. Lauantaina 21.1. Keltaiset ja Mustat lähtevät Kemiin Leijonaliigan turnaukseen. Siniset ja Valkoiset jäävät Rovaniemelle ja heille on harjoitukset klo 11.15 harjoitushalli 1:ssä.

Muistuksena muutama käytännön asia

On erittäin tärkeää, että pelaajat tulevat harjoituksiin ajoissa, eli puolta tuntia ennen harjoituksen alkua. Vanhemmat auttavat varusteet pelaajien päälle ja poistuvat sen jälkeen pukukopista. Harjoituspaitojen jakoa ei tarvitse jäädä odottamaan. On tärkeää, että pojat saavat rauhoittua ennen harjoituksia ja valmentajat voivat käydä pelaajien kanssa läpi päivän harjoituksen. Valtava määrä pienten pelimiesten energiaa olisi hyvä saada kohdistettua pokemon-peleistä harjoituksiin :)

Muistattehan myös, että harjoituksiin tultaessa kengät laitetaan siististi riviin käytävälle, ettei niihin kukaan kompastu. Pukukopissa pyritään viemään mahdollisimman vähän tilaa, että koko meidän iso joukkue mahtuu mukaan. Näin myös toimitaan pelireissuilla.

Oikein mukavia harjoituksia niin pelaajille, valmentajille kuin vanhemmillekin! Meitä on paljon, mutta yhteisillä pelisäännöillä ja niiden noudattamisella homma pelaa!

Ensi viikolla sitten kokoonnutaan vanhempainpalaveriin tiistaina 24.1. klo 18.00. Toivomme runsasta osanottoa! Kutsu löytyy täältä


Seuran uusimmat