C1 aloitti Mestisurakan voitoilla
Julkaistu: 16.01.2017 00.00

C1 aloitti Mestisurakan voitoilla

RoKin C-juniorit kaatoivat lauantaina Mestis avauksessaan Tampereen KooVeen lukemin 2-1. Hyvä maalivahtipeli ja fyysisesti vahva vastustaja tekivät kotijoukkueen ottelusta haastavan. Vaikka lauantaina hyökkäyspelin suhteen ei tehoiltu, niin puolustus- ja Joonatan Ailungan esittämä maalivahtipeli olivat jälleen vahvoja. Sarja-avauksen jälkeen Roki oli voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan viisi yhdellä maalilla.

Sunnuntaina pelit jatkuivat, kun Kalajoen JHT kaatui lukemin 6-3. - Kalajokiset kohdattiin nyt neljättä kertaa tälle kaudelle. He ovat meille vaikea vastustaja, vaikka lopulta ottelun voitimme. Kertoi valmentaja Mika Uramo

Eetu Palovaara (yläkuvassa) oli viikonlopun tehopelaaja kolmella maalillaan. Pakkipari Aleksi Korhosta (alakuva) onniteltiin jo perjantaina. Kittilänmies oli 50 ensimmäisen Jääkiekkoliiton Pohjola-leirille valitun pelaajan joukossa. (kuvat: Inka Salmirinne)

Rokin pelit jatkuvat tulevanna viikonvaihteena peräti kolmella vierasottelulla. Perjantaina testataan Diskos Jyväskylässä, lauantaina S-Kiekko Seinäjoella ja sunnuntaina kohdataan revanssihenkinen JHT Kalajoella.


Seuran uusimmat