25
HEL
00.00
F2 08, Leijonaliiga

Roki F2 Musta - RoKi F2 Keltainen   4 - 6

Sodankylä

RoKilta täyden kympin suoritus Sodankylässä

RoKi F2 Keltaiset ja Mustat matkustivat lauantaina 25.2. Sodankylään. Sodankylässä pelattiin Leijonaliigan pelejä Tunturikiekkoa TuKia sekä Sodankylän Palloa SoPaa vastaan.

Ensimmäinen peli pelattiin Keltaisten ja Mustien kesken. Ottelu oli äärimmäisen tiukka ja kovatasoinen. Pelissä nähtiin toinen toistaan hienompia suorituksia ja maalivahdit tekivät todella upeaa työtä molemmissa päissä. Ottelu päättyi Keltaisten voittoon 6-4.

Keltaisilla oli seuraaksi vastassa Sodankylän oma SoPa, joka antoikin kelpo vastuksen. Myös SoPan maalivahti piti huolen siitä, että kiekko ei mennyt helposti maaliin. Keltaiset pelasivat hyvin yhteen ja nähtävissä oli, että syöttelytaidot ovat kehittyneet taas eteenpäin. Myös Marcus teki todella hienon suorituksen maalissa. Ottelu päättyi Keltaisten voittoon 8-4.

Keltaisten viimeinen peli TuKia vastaan alkoi räväkästi TuKin mennessä kahdella maalilla johtoasemaan. RoKi ryhdistäytyi hankalan alun jälkeen ja sai maalihanat auki vieden voiton lukemin 14-3.

Mustissa keskityttiin aktiiviseen peliin ja kiekon liikuttamiseen. Välillä nähtiinkin todella hienoja syöttöketjuja ja upeita maaleja. Maalivahteina turnauksessa onnistuneet debyytit Mustien joukkueessa tekivät Aksu S. ja Tuomas. Pojat pelasivat joukkueena hyvin ja pelaajat olivat oikein tyytyväisiä ja iloisia. Hienosta pelipäivästä todisteena voitot TuKista 15-1 ja SoPasta 10-3.


Tilastot
Roki F2 Musta

4 - 6

- - 4 - 6

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista