True Hockey turnauksen raportti
Julkaistu: 10.04.2017 00.00

True Hockey turnauksen raportti

RoKi E2-06 junnut pitivät kauden päätösbileet tänä vuonna Oulaisissa, jossa Cobrat järjesti yhden päivän kestäneen turnauksen. Turnaus pelattiin yksinkertaisella sarjalla ja tarjosi kullekin joukkueelle neljä peliä. Turnaukseen osallistuivat Kokkolan Hermes, Kuopion KalPa sekä isäntäjoukkue Cobrat. RoKi osallistui totuttuun tapaansa kahdella joukkueella.

Joukkue lähti turnaukseen lauantaina puoleltapäivin ja suuntasi Oulun Eedeniin hoivaamaan kauden aikana kertyneitä mustelmia. Aamulla varhain jatkettiin matkaa itse turnauspaikalle. Turnauksen puitteet ja järjestelyt olivat hyvät. Ilmapiiri oli leppoisa ja menossa mukana viihtyi myös matkalle mukaan lähtenyt runsaslukuinen kannustusjoukko.

Turnauksen kaikki vastustajat olivat uusia ja miellyttäviä tuttavuuksia. Otteluissa matkaväsymys hieman paistoi otteissa, mutta ehkä juuri sen vuoksi molemmat joukkueet pelasivat hieman kurinalaisemmin kuin mitä kauden aikana on totuttu katsomoon näkemään. Viimeiset pelit jouduttiin sinnittelemään väsyneillä jaloilla mutta perusilme koko reissulla oli postiivinen. Ja mikä parasta, kauden päätöspeleissä saatiin uusia onnistujia. Tästä on mukava jatkaa pienen tauon jälkeen kohti uutta kautta.

RoKi E2 kiittää Cobrat joukkuetta hyvin järjestetystä turnauksesta. Lisäksi kiitämme kaikkia turnaukseen osallistuneita joukkueita hyvistä peleistä ja toivotamme tuleviin koitoksiin onnistumisia ja iloa. Toivottavasti kohdataan vielä uudemman kerran!

Ottelutulokset:
RoKi1 - RoKi2 2-6
Cobrat - RoKi1 7-2
RoKi2 - KalPa 2-4
Hermes - RoKi1 2-4
RoKi2 - Cobrat 4-5
RoKi1 - KalPa 2-1
Hermes - RoKi2 7-4

Kuvia:


Seuran uusimmat