E2 AA jatkosarjaa Rovaniemellä
Julkaistu: 15.01.2017 00.00

RoKi E2 aloitti kevätkauden sarjapelinsä kotihallissa, jonne vieraaksi saapuivat Kemin Lämärit ja Tornion TIHC. Ensimmäisenä kaukaloon asettuivat RoKi keltainen ja Lämärit. Alun pari nopeaa maalia siivitti keltaiset helpohkoon voittoon. Toisessa pelissä sinistä joukkuetta vastaan Lämärit tuli peliin uudella ja taistelevammalla ilmeellä. RoKi sinisen otteluhallinnasta huolimatta kotijoukkueen ensimmäinen maali antoi odottaa pitkään itseään. Sininen joukkue ei kuitenkaan turhautunut ja joukkueen kärsivällisyys palkittiin. Kuparisen rikkouduttua maalihanat aukesivat varsinkin toisessa erässä ja siivitti joukkueen lopulta selvään voittoon.

Seuraavaksi pukukopin syövereistä kaukalon vastustajan päätyyn luisteli TIHC torniosta. Ensin RoKi keltaista vastaan. Keltaisen joukkueen luistin ei tälläkertaa kulkenut totuttuun malliin vaan TIHC karkasi ensimmäisen erän aikana jo selvään 1-4 johtoon. Keltaisen joukkueen onnistui kuitenkin puristamaan hieman lisää yritystä peliin. Lopun kova rynnistys ilman maalivahtia ei kuitenkaan aivan riittänyt kavennusmaalin tekoon. Ottelun parasta antia oli alun hankalasta tilanteesta nouseminen vielä peliin mukaan. Viimeisessä pelissä RoKi sininen jatkoi siitä mihin ensimmäisessä pelissä lopetti ja peli-ilme riitti lopulta helppohkoon voittoon Torniosta.

Kaikenkaikkiaan vieraat tarjosivat hyvät pelit. RoKi E2 joukkueen viikon takainen kova Skellefteån turnaus näkyi hieman pelaajien otteissa. Peli-ilme ei ollut aivan niin pirteä kuin mihin joukkueen osalta on totuttu ja runsaat jäähyt häiritsivät pelaamista omalta osaltaan.

Joukkueen härkäviikot jatkuu, sillä heti seuraavana viikonloppuna joukkue matkustaa Kemijärvelle KeKin vieraaksi.