Toinen kotiturnaus pelattu
Julkaistu: 13.11.2016 00.00

Toinen kotiturnaus pelattu

Kovakuntoinen KeKi kävi mittaamassa kotijoukkueen päivän kunnon. Ensimmäisenä jäälle luisteli RoKin keltainen joukkue. Peli oli alusta loppuun tiukkaa taistelua ja tasaista. Tilaa ei annettu puolin eikä toisin. Paikkoja oli ja tasoituskin saatiin tehtyä, mutta maali kuitenkin hylättiin. Näin KeKi vei ottelun niukasti 2-1. Hyvä ja tasapainoinen esitys keltaiselta joukkueelta.

Seuraavaksi kentälle asettui sininen joukkue. Alku oli lupaava maalien suhteen, mutta KeKi pelasi järkevästi ja sinisten jalka ei liikkunut ihan toivotulla tavalla. Vastustajalle annettiin varsinkin puolustuspäässä liikaa tilaa. Siniset yrittivät hienosti loppuun saakka jopa ilman maalivahtia, mutta KeKin muutama helpohko maali oli tälläkertaa liikaa. Hieman tarkkuutta omaan puolustuspelaamiseen niin silloin tulos olisi voinut olla toisin päin.

Lopuksi pelattiin keskinäinen peli, jossa sinisten jalka liikkui hieman paremmin. Luultavasti yhden pelin tauko vei keltaiselta terävimmän vauhdin pois. Kaiken kaikkiaan KeKi tarjosi erittäin hyvät pelit ja marginaalit olivat pieniä. Pelit olivat kauden kovatasoisimmat ja tarjosivat tiukkaa vääntöä. Molemmat RoKin joukkueet esittivät aktiivista peliä ja haastoivat Kemijärven Kiekon rutinoitunutta puolustusta hyvin.

Tulokset:

RoKi keltainen - KeKi 1-2
RoKi sininen - KeKi 3-5
RoKi sin - RoKi kelt 7-2

Seuran uusimmat