Kaksi ottelua - kaksi voittoa
Julkaistu: 12.03.2017 00.00

RoKi D2 otti voitot viikonlopun vastustajistaan. Et-Po jäi Lappi Areenalla pisteittä lauantaina isäntien viedessä voiton lukemin 9 - 6 (4 - 2 / 5 - 4). Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 00:18. Helpolla pisteet eivät plakkariin tulleet, Et-Po kuroi etumatkaa umpeen ja meni toisessa erässä hetkeksi 4 - 5 johtoon. Kotijoukkueen aikalisä palautti pelin uomiinsa. RoKi kampesi itsensä ensin tasoihin ja sitten neljällä maalilla ohi ennen Et-Pon kavennusta.

Sunnuntaina bussi suuntasi puolestaan Lappi Areenan pihalta Ivaloon Tunturi Kiekon vieraaksi. Joukkueen mielessä oli revanssi tammikuun tappion myötä. Kahden ensimmäisen peliminuutin jälkeen vieraat karkasivat 0 - 2 johtoon vieden erän 2 - 4. Lauantaista peliotteitaan parantanut RoKi puolusti viisikkona pitäen hyvää pelinopeutta yllä. TuKi ei päässyt maalia lähemmäksi ottelun aikana, voitto matkasi Napapiirin tuntumaan 4 - 6 (2 - 4 / 2 - 2).

Viikonlopun voitoilla RoKi D2 porhalsi sarjajohtoon. Seuraava ottelu lauantaina 18.3 klo 14:15 harjoitushalli 1, johon vieraaksi saapuu SoPa Sodankylästä.