Viikonlopusta täysi pistepotti
Julkaistu: 05.02.2017 00.00

D2 otti viikonlopusta täyden pistepotin, jossa SoPa kaatui lukemin 3-16 (1-8/2-8) ja KiPS 5-2 (2-1/3-1).

Sodankylässä SoPa aloitti maalinteon ajassa 00:22, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue RoKi asettui kuskin paikalle vieden erän 1-8. Toinen erä ei muuttanut ottelun suuntaa vieraiden rokottaessa isäntiä toisen 8 maalin edestä.

Sunnuntaina puolestaan Lappi Areenalle saapui KiPS joka myös SoPan tavoin aloitti maalinteon. Isäntien kaksi ylivoimamaalia vei RoKin johtoon, KiPSin tullessa toisen erän alussa tasoihin. Enempää vieraat eivät verkkoja heilutelleet, RoKin tehdessä erään 3 maalia. Kotivoitto lukemin 5-2.

RoKi nousi piste erolla sarjan kärkeen, TuKilla ottelu vähemmän pelattuna. Kuuden kierroksen jälkeen RoKi on repinyt maalieroksi 30 maalia (51-21). Seuraava ottelu on lauantaina 18.2 jolloin RoKi suunnistaa Pellon Kiekon vieraaksi rajalle.