D2 voittoon viikon toisessakin ottelussa
Julkaistu: 14.01.2017 00.00

Kaukalon vaihtuminen keskiviikon isosta hallista pieneen ei tuottanut joukkueelle ongelmia. Viikon aikana harjoituksissa harjoiteltuja asioita saatiin vietyä lauantain otteluun jota isännöi Napapiirin Pantterit. Ensimmäinen erä mentiin vielä tasalukemissa (2-2), samoin toisen erän ensimmäiset 6 minuuttia. RoKi meni johtoon ajassa 26:28 Pantterien tasoittaessa tilanteen puolessa minuutissa jälleen tasoihin. Seuraavista maaleista vastasi RoKi, nopeimmillaan iskiessä kaksi maalia 10 sekunnissa. Toinen erä RoKille 1-6 ja ottelu 3-8.

Sarja jatkuu lauantaina 21.1 Ylitorniolla Et-Pon vieraana, sunnuntaina 22.1 RoKi puolestaan isännöi TuKia (Tunturikiekko, Ivalo) klo 13:30 alkavassa ottelussa, harjoitushalli 2.