Mestispaikka varmistui Hermeksen nollauksella
Julkaistu: 14.11.2016 00.00

Mestispaikka varmistui Hermeksen nollauksella

Lauantain ottelu oli tasainen ja vauhdikas kamppailu. Maalivahtien keskinäisessä Rokin Joonatan Ailunka veti lopulta pidemmän korren pitämällä maalinsa puhtaana koko 60 minuutin ajan. Ei Rokikaan kaikkein tehokkainta peliään pelannut. Voittomaalia saatiinkin odotella yli kolmannen erän puolenvälin. Ykkösketjuna syksyn häärineet Arttu Korsumäki, Kalle Rautio ja Olavi Juvani värkkäsivät lopulta voittomaalin pitkän kulmapelin päätteeksi.

Voiton myötä varmistui C1 joukkueen nousu kevääksi ikäluokan Mestikseen, vaikka neljä ottelukierrosta karsintasarjaa on vielä pelaamatta. Pelattujen neljäntoista ottelun perusteella nousu on ansaittu: Sarjakärki on kerännyt otteluistaan pisteitä keskimäärin 2,7. Päästettyjä maaleja on ottelua kohden 2,5 ja tehtyjä 5,7. Rangaistuspenkkiäkään joukkue ei ole liiemmin kuluttanut 4,4 min/ottelu.

Tulevana viikonloppuna joukkue matkaa Kalajoelle, jossa vastaan asettuu viivanpäällä lisäpisteitä vaaniva JHT. - Vastustaja on tuttu. He ovat isoja ja heitä on paljon. Jokaisen meistä on taas pistettävä parasta peliin, jotta voidaan pärjätä. Päättää valmentaja Mika Uramo vastustajan läpikäynnin.


Seuran uusimmat