C1 jatkaa sarjakärjessä
Julkaistu: 10.10.2016 00.00

C1 jatkaa sarjakärjessä

Joukkueet ovat pelanneet erimäärän otteluita, joten seuraavilla kierroksilla sarjatilanne väistämättä tasoittuu. Tulevana viikonloppuna neljä kärkijoukkuetta pelaavat keskinäisiä otteluitaan Rokin saadessa vieraakseen JHT:n ja Hermeksen matkatessa Kajaanin Hokin vieraaksi. Näissä otteluissa riittää panosta, sillä kärkijoukkueet eivät ole vielä kärsineet tappioita sarjan kolmelle viimeiselle joukkueelle. Näin voi kuitenkin käydä, sillä viimeksi kohdatut Lämärit ja LiKi olivat Rokille todella hankalia vastustajia.


Päävalmentaja Mika Uramon mukaan Rokilaisten vahvan syksyn salaisuus on se, ettei ole olemassa mitään salaisuutta. - Tämä joukkue oli hyvässä iskussa jo viime keväänä. Olemme harjoitelleet keväästä saakka aika paljon ja ilmeisen laadukkaasti. Pelaajaryhmämme on hyvä henkinen ja sitoututunut tähän touhuun. Tarvittaessa olemme saaneet apuja harjoitteluun ja peleihin C2 joukkueelta. Joukkueen taustat ovat kunnossa ja johtoryhmässä jokainen hoitaa tyylikkäästi oman ruutunsa. Valmennuksessa on toimiva työnjako Samuli Hassin vastatessa off-ice toiminnasta ja Mika Kortetjärven maalivahdeista. Pelaajilta odotamme, että he tekevät oman osansa päivittäin niin hyvin, kuin he kykenevät.


Rokin C1 joukkueessa uskotaan tiiviiseen yhteispeliin, mutta yksilöitäkin tarvitaan. Tiukoissa paikoissa johtavat pelaajat, kuten Aleksi Korhonen ja Joonatan Ailunka ovat nousseet isoon rooliin. Onnistumisia on koettu kuitenkin laajalla rintamalla, mikä onkin tärkeää sillä Siniset ovat varsin tiivillä joukkueella liikkeenteessä.


Vahvasti alkanut sarjakausi ruokkii motivaatiota edelleen harjoitteluun. - Se onkin kaikkein tärkeintä, sillä oletettavasti pelit tästä vielä kovenevat meidänkin joukkueen osalta. Vaikka tuloksellisesti ottelut ovat sujuneet hyvin, niin parasta osaamistamme emme ole toistaiseksi pystyneet vielä peleissä esittämään. Päättää Mika Uramo.

Seuran uusimmat