K-laser maalein 6 - 2 parempi 1. playoff -pelissä
Julkaistu: 26.02.2016 00.00

Ottelun alku oli Rokilaisille erityisen vaikea ja kun peliä oli pelattu noin viisi minuuttia oli taululla tylyt 0-3 lukemat. Hieman lohtua ensimmäiseen erään saatiin kun Elmeri Heikkilä kavensi upealla ylänurkka laukauksella erätauko tilanteeksi 1-3. Syöttäjiksi maaliin merkattiin miehekkäästi läpi ottelun pelanneet Riku Hiltunen ja Toni Pietilä.

Toisessa erässä Laser vei kenttätapahtumia ja lisäsi johtonsa lukemiin 5-1. Kolmannessa erässä Roki onnistui vielä kertaalleen maalinteossa Ossi Hämäläisen tarkalla siniviivalaukauksella. Syötön maaliin saalisti liukkaalla jalalla ottelussa esiintynyt Juhomatti Asiala. Hyvää maskia tilanteessa tekivät Olli Jylhä ja Mikko Kaisamatti. Myös Laser onnistui kolmannessa erässä kertaalleen maalinteossa, joten ottelu päättyi lopulta lukemiin 6-2 Huomenna lauantaina klo 18.30 Lappi-areenalla pelataan playoffsien toinen osa-ottelu. Tervetuloa kannustamaan Roki Rebels voittoon.