Ottelukalenteri

« Huhtikuu 2014 »
M T K T P L S
14 31 1 2 3 4 5 6
15 7 8 9 10 11 12 13
16 14 15 16 17 18 19 20
17 21 22 23 24 25 26 27
18 28 29 30 1 2 3 4

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 443704 kpl

Pikakysely

Lapin aluesarjoja pelataan ilahduttavan monella paikkakunnalla. Missä pelataan mukavimmat vieraspelit?

Roki Rebels 2013-2014

roki-rebels.jpgTuoreimmat Roki Rebels uutiset:


 

III-divisioona Lappi Liiga play off

 

Runkosarja on saatu päätökseen ja pudotuspelit voivat alkaa. Puolivälieräparit muodostuvat seuraavasti, KiPS vs. Lämärit, RoKiRebels vs. TuKi, KeKi vs. Lada, PeKi vs. Yki. Puolivälierä vaiheessa sarjat pelataan kahtena päivänä, ensin pelataan runkosarjassa huonommin sijoittuneen kotipeli. Sarjan paremmuus pelataan pisteistä, eli osaottelut voivat päättyä tasan, eikä jatkoaikaa pelata. Jos Pisteet ovat molempien otteluiden jälkeen tasan, seuraa ”kolmas ottelu” eli jatko erä 20min 4 vs. 4 ja voittomaalikilpailu tarvittaessa.

Rebels aloitta taistelun Lauantaina Ivalossa, jossa vastaan asettuu paikallinen ylpeys TuKi. TuKin vaarallisuus on vahvassa ykköskentässä, jota muut kentät tukevat kovalla taistelulla.

 

 Ratkaiseva ottelu pelataan Sunnuntaina klo 16:10 Lappi Areenalla


15.1.2014

Rebels on saanut uusia miehiä rosteriin. Puolustukseen on saapunut Veli-Matti Kilpijärvi, Juuso Nieminen, sekä Aleksi Sutinen. Sutinen ja Kilpijärvi on tuttuja miehiä varmasti kaikille ja Juuson Rovaneimelle on tuonut opiskelut. Hyökkäyspäätä on myös kohennettu joulutauon aikana Markus Mäkiniemellä, Miika Moilasella, sekä Eemeli Leppälällä


 

15.11.2013

Lauantaina RokiRebels matkustaa Kemiin Lämärit Team:n vieraaksi. Lämärit Team on seuran kakkosjoukkue samalla tavalla kuin Rebels on Roki Hockeylle, joka koostuu omista junioreista sekä edustuksen toipilaista ja muutamasta konkarista. Lämäreiden kausi alkoi heikosti tappioilla Ykille Rovaniemellä 15-4, sen jälkeen peli on parantunut ja seuraavista otteluista on tullutkin niukat tappiot TuKille(8-10), Ladalle(6-3) ja Pekille(4-5). Viimeisestä ottelusta Kemi nappasi maalintekokilpailun jälkeen 14 – 11 voiton SoPasta.  Nousukiidossa oleva Lämärit tulee varmasti haastamaan RokiRebelsin ja Kemin lentokentällä on siis luvassa vauhdikas taisto.

Rebelsin kokoonpanosta on pois erinäisistä syistä:

Taneli Kallunki, Olli Jylhä, Ville Malmström, Aleksi Ylitalo, Hannu Loijas

6.11.2013


Lauantaina RokiRebels kohtaa kotikentällään Ylitornion kakkosjoukkueen, joka majailee sarjassa kuudennella sijalla. Et-Pon alkukausi on mennyt kolmen tappion ja kolmen voiton merkeissä. Voitto avausottelussa Ykistä kotikentällä 11-6 ja Lämärit Teamista 3-1, sekä vieras voitto Sodankylästä 2-7. Tappion RokiRebelsin tulevalle vastustajalle kotikentällä on tuottanut Lada Posiolta, sekä vieraissa PeKi ja TuKi.

Et-Pon ja Rokin väliset paikallisväännöt on edustusjoukkueilta jäänyt pois, mutta nämä koitokset herättävät edelleen tunnetta puolin ja toisin. Viimekaudella kohtaamisia voittivat molemmat joukkueet, nähtäväksi jää mikä on tämän kauden kunto.

Ottelu alkaa Lauantaina Lappi-areenalla klo 18:10

 

31.10.2013

Kausi jatkuu tulevana lauantaina Pellossa, PeKi Red Starsia vastaan. PeKi aloitti kauden tappiolla Ladaa vastaan vieraissa 5-1, mutta on sen jälkeen kulkenut voitto putkessa. Pekille on nöyrtynyt heidän kotikentällään TuKi 9-4 ja Et-po Team 5-3, sekä Red Stars kävi ryöstöretkellä Kemissä jossa ottelu päättyi 4-5.

Viimekauden pronssijoukkue on menettänyt muutaman kärkinimen hyökkäyksestään, mutta maalivahti osastolle Peki on saanut kovan luokan tekijän kun Kimmo Mäki siirtyi Pelloon, Mäki on pelannut useita vuosia suomi-sarjaa sekä kaksi kautta Mestistä LeKin riveissä. Mielenkiinnolla odotamme myös Taneli Marjetan paluuta kasvattajaseuran yleisön eteen Rebels paita päällä. 

Pello on ollut vaikea paikka Rebelssille aikaisempina vuosina. Kovasti taisteleva kotijoukkue saa yleensä hienon tuen yleisöltään joka yleensä siivittääkin Red Starssit hienoihin suorituksiin kotimatseissaan.

Rebelsin reeniviikko on ollut repaleinen ja jäälle on päästy kaksikertaa ja molemmilla kerroilla jäällä on ollut myös seuran B-nuoret. Eli jäällä on ollut yli 30 jätkää, joka on 50min jäävuorolle aivan liikaa. Uskomaton tilanne tämän kokoisessa kaupungissa kun molemmat jäät sulatetaan keskenkauden!

RoKiRebels pääsee reissuun kuitenkin neljänkentän voimin ja tavoitteena on ainoastaan katkaista PeKin voittoputki, toki olisihan se ihan kiva jos Tanelin rannari viuhahtaisi edes kerran kotijoukkueen verkkoon.

24.10.2013

 

Lauantaina Lappi-areenalla kohtaa kaksi joukkuetta, jotka eivät ole tällä kaudella joutuneet poistumaan jäältä kertaakaan tappio niskassa. Posiolta Rovaniemelle saapuu Lada Toljatt, Lada on pelannut alkukauden vakuuttavasti. Ensimmäisessä ottelussa kaatui viimekauden pronssijoukkue PeKi kotona 5-1, sen jälkeen kyytiä ovat saaneet niin Etpo Team kuin myös Lämärit Team kotikentillään. 

Uuden jäähallin myötä Posiolla on alkanut jääkiekko buumi, mikä näkyi myös Ladan kotiottelussa jossa katsojia oli paljon. Uusi kotiluola on myös selvästi antanut joukkueelle uutta virtaa, sekä myös mahdollisuuden harjoitella paremmin ja enemmän.

Rebelsin ja Ladan aikaisemmat ottelut ovat olleet selkeästi Rebelsin hallintaa, mutta kolmatta kauttaan pelaava Lada on mennyt joka osa-alueella eteenpäin eikä näin ollen vanhoista peleistä voi vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä.

Posion miehet tulevat varmasti kovalla asenteella ja laajalla rosterilla haastamaan Rebelsin tulevana lauantaina. Otettakoon yksi mies esille Ladan porukasta Mika ” Ranuan Rocket” Sarajärvi, tämä vauhtikone on nähty niin Ykin kuin RaPenkin paidassa lappi-liigassa unohtamatta RoKin suomisarja joukkueessa mukana olemista. Jos Mika tunnetaan liikkeestä, jäätävästä rannarista niin myös armottomana Michael Jackson ja Teemu Selänne fanina.

Ottelun ehdottomasti mielenkiintoisin pelaaja on kuitenkin Ilari ”Rokin tukipilari” Sainio. Legendaarinen numero 6 nähdään ensimmäistä kertaa pääkallolippupaitaan somistuneena. Yli 500 matsia Rokin edustuksessa, 7 kautta C rinnassa ja kaksi kautta merkkinä A. Illu antaa kokemuksellaan valtavan boostin joukkueelle, mielenkiinnolla odotetaan miten tämä ikitaistelija ja tappion vihaaja sopeutuu Lappi-liigaan.

Ottelu alkaa Lappi-areenalla Lauantaina klo 17:10. Tervetuloa!


19.10.2013

RokiRebelsin kausi jatkuu vierasottelulla Ivalossa. Rebels joutuu lähtemään reissuun siipirikkoisena, usean pelaajan sairastumiset, sekä työesteet supistavat rosterin 14 kenttäpelaajan. Kotijoukkueen vaarallisin ase on jäätävän kova ylivoima, jota vuodesta toiseen pyörittää vanhakettu Jukka Rantala.  Hyvin liikkuvan ja kovalla asenteella pelaavan TuKin kanssa täytyy olla alusta asti tarkkana, muuten Ivalon Iglussa käy kylmät.

RokiRebelsin kokoonpano:

Ärväs - Malmström - Tirri

Loijas - Gröhn 

Hiltunen - Kelahaara - Kallunki

Lindholm - Marjeta

Ylitalo - Taskinen - Jylhä

Räinä -

mv Kortetjärvi

9.10.2013

Lauantaina Lappi-areenalla nähdään huikea paikallistaisto. YKiä vastaan pelatut ottelut ovat olleet aina tiukkoja vääntöjä, joista ei tunnetta ole puuttunut. Viimekaudella Rebels ja YKi eivät kohdanneet lohkojaon takia, paikallisvastustajamme joutui kovempaan lohkoon eikä selvittänyt sieltä tietään ylempään. Alempaa jatkolohkoa dominoinut joukkue selviytyikin helposti playoff peleihin ja niistikin ensimmäisessä ottelussa viimekauden mestari KeKiä kotikentällään! Äärimmäisen taitava ja hurmokseen päästessään todella vaikea vastustaja kenelle tahansa, toki hyvän ja huonon pelin ero on tällä joukkueella suuri.

Vastaan asettuu myös sentteri legenda Juha Laajanen joka vaihtoi takkia tälle kaudelle, seuraa pystyykö Juice vetämään omalla hyvällä tasollaan jälleen kerran potkaisematta luistimilla kertaakaan koko ottelun aikana.

Ottelu alkaa areenalla lauantaina 18:40

4.10.2013

RokiRebesin kausi jatkuu tulevana lauantaina Sodankylässä. Vastaan asettuu huhujen mukaan vahvistunut SoPa, joka tulee olemaan vaikea vastus kotiluolassaan. Viimekaudella Rebels ja Sopa eivät kohdanneet sarjajärjestelmän takia, joukkueet pelasivat eri alkulohkoissa eikä SoPa selvittänyt tietään ylempään jatkolohkoon.

RokiRebels pääsee reissuun täydellä miehityksellä, ainoastaan Saino, Könönen, Tirri, Jylhä ja Räinä ovat estyneitä. 

mahdollinen kokoonpano:

Maikkunen – Joona – Ärväs

Lindholm – Laakko

Lakkala – Kelahaara – Ylitalo

Loijas – Gröhn


 

Salo – Heikkilä – Hiltunen

Starobinets – Marjeta


 

Kallunki – Malmström – Taskinen

Siekkinen - Hannula


 

20.8.2013

Ranuan Peura on päättänyt jäädä pois lappi-liigasta kaudella 2013-2014. RaPen sarjasta luopuminen aiheuttaa muutosta pelaamistapaan.Alunperin oli tarkoitus pelata kahdessa lohkossa alkusarja, jonka jälkeen ylempi- ja alempiloppusarja. Joukkuemäärän tiputtua 11 on kilpailuvaliokunta päättänyt, että sarja pelataan kaksinkertaisena sarjana. Kausi huipentuu 8 joukkueen play off peleihin keväällä.


 

 

 

 

2.8.2013


RokiRebels aloittaa jääharjoittelun 12.8 maanantaina. Joukkueen valmennuksesta vastaa Antti Hanhirova yhdessä Mika Uramon kanssa. Vielä viimekaudella RoKi Hockeyssä pelannut Antti ottaa innolla vastaan uuden haasteen jääkiekonparissa. Puolustajan peliura sai ikävän päätöksen usean aivotärähdyksen takia ja valmentaminen on hyvää vierotusta äkillisen lopettamisen jälkeen.

Selkeä tavoite tulevalle kaudelle on nostaa RoKille II-divisioona joukkue. Joukkue II-divisioonassa on tärkeä porras pelaajapoluilla B- nuorten jälkeen, jotta yksilöille saadaan tarpeeksi kovia pelejä siinä kehityksen vaiheessa kun se on tärkeää. Rovaniemen sijainnin takia A-nuorten sarjoista tasokkaita otteluita joudutaan hakemaan liian kaukaa ja liian kovilla kustannuksilla.

Joukkue rakennetaan vanhoista motivoituneista pelaajista, pelaajaurallaan eteenpäin pyrkivistä nuorista, sekä edustusjoukkueen pelaajista jotka tarvitsevat lisää peliaikaa. 

Maanantai - hermotus
maksimivoima (jalat)
nopeus ( koko vartalo ) + kimmoisuus
Tiistai - hermotus
maksimivoima (ylä –ja keskivartalo)
Ala nopeuskestävyys
Keskiviikko - aineenvaihdunta
Perusvoima ( alavartalo )
Torstai –aineenvaihdunta + hermotus 
Perusvoima ( ylävartalo )
Ala nopeuskestävyys + kuntopallonheitot
Perjantai - aineenvaihdunta
Lihaskunto ( koko vartalo )
Anaerobinen ( tyhjennys )
Lauantai – ”aktiivinen palautuminen”
Aerobinen lenkki tms.
Venyttelyt
Sunnuntai – ”passiivinen” palautuminen
Lepo